Het complete cursusaanbod op één onafhankelijke website

Kies hier uw accountancy cursus
Elke dag nieuw aanbod Alles op 1 plek verzameld Grote selectie aanbieders Speciaal voor hoogopgeleiden

Onze cursus tips voor vandaag:

Programma ‘EGC: E-learning programma Gecertificeerd Commissaris’ (driedaagse cursus)

Governance University start in het seizoen 2017 het e-learning programma 'Gecertificeerd Commissaris' (ECG). Het is de overwegend elektronische variant van ons succesvolle programma De Authentieke en Effectieve Commissaris (AEC), dat al jaren draait en vele alumni kent.

Doel van dit programma is het opdoen van kennis over en netwerk in board en governance en het verwerven van inzicht in uw persoonlijke voorkeuren bij het werken als (beoogd of reeds functionerend) lid van een RvC of RvT. Na afloop bent u beter in staat uw eigen rol als professioneel commissaris of toezichthouder in te vullen, 'board room dynamiek' te beïnvloeden en heeft u inzicht verworven in de specifieke toegevoegde waarde die u als commissaris in een organisatie kunt leveren.

Do 15 feb 2018Doornmr. Bart de Lange
Jan Zegering Hadders
dr. Stefan Peij
mr. Inge Brakman
28 KNB, 28 NBA€2250,- excl. btw p.p.

Cursus Privacy-structuren en het UBO-register

Extra herhaling wegens grote belangstelling en hoge waardering!

Vermogende ondernemers hebben steeds meer behoefte aan privacy. En de komst van het UBO-register versterkt het gevoel van onrust alleen maar. Bent u als adviseur op de hoogte van de praktische aspecten die spelen bij privacy-structuren? Weet u welke informatie in het UBO-register komt? Jeroen Knol bespreekt in 1 middag de ins en outs met u. Hij gaat onder meer in op de omvorming van de holding-BV naar de holding-CV en de mogelijkheden van een fonds voor gemene rekening.

Di 17 apr 2018BunnikDrs. Jeroen J.A. Knol
4 RB, 4 NBA, 4 NOB€475,- excl. btw p.p.

Training Effectief Leiderschap voor financieel managers (4-daagse)

Bent u een talentvolle financieel manager met meerdere jaren leidinggevende ervaring en uw financiële competenties op orde? Heeft u de ambitie, moed en het commitment om uw (leiderschaps-)impact te vergroten? Hanteert u het principe van leading by example, weet u waar u voor staat en bent u bereid daar vol op te investeren? Dan is het programma Effectief Leiderschap voor financieel managers voor u onmisbaar. 

Ma 14 mei 2018DoornNelleke Veldhuijzen
Aad de Bruijn
36 NBA€2495,- excl. btw p.p.

Uitgelichte thema’s

Vergelijk en kies uw cursus uit het aanbod van onder andere:

Onze nieuwsbrief

Cursusaanbod op maat, handig en overzichtelijk in uw mailbox!

© 2018 Kies Uw Cursus B.V. Privacy & Cookiebeleid Gebruiksvoorwaarden