Het complete cursusaanbod op één onafhankelijke website

Kies hier uw cursus op het gebied van management
Elke dag nieuw aanbod Alles op 1 plek verzameld Grote selectie aanbieders Speciaal voor hoogopgeleiden

Onze cursus tips voor vandaag:

Workshop Leiderschap in Actie

Steeds meer mensen ‘moeten’ leiderschap tonen in hun werk. Voor zichzelf, binnen een team of aan allerlei groepen tegelijk. Wat komt er allemaal kijken bij het uitzetten van jouw koers en het motiveren van anderen? En hoe blijf je overeind als er veel van je wordt geëist?

Vr 6 okt 2017HaarlemMarlies van der Putten
Reinier van der Putten
€0,- excl. btw p.p.

Seminar Verbaal Meesterschap

Je mag (of: je moet) een presentatie geven. Een pitch doen. Het woord nemen in een vergadering. Hoe maak je indruk? Welke tips en tricks zorgen ervoor dat mensen aan je lippen hangen? Dat je aandacht krijgt en vasthoudt?

In ‘Verbaal meesterschap’ deelt Remco Claassen beste technieken ter wereld met je. Je krijgt de beste presentatietips, hoort de beste gesprekstechnieken. Remco verzamelde alle trucs en tips die toptrainers gebruiken om hun publiek te boeien. En hij laat zien hoe je die gebruikt op kantoor. In een vergadering. In een gesprek. Een pitch of presentatie.

Di 14 nov 2017BussumRemco Claassen
Sharon Kroes
10 NBA€995,- excl. btw p.p.

Training adequaat reageren en improviseren

Voor juristen is het van groot belang dat zij snel kunnen reageren en improviseren. Met de inzet van slimme technieken leert u al improviserend overtuigend over te komen en waar nodig tijd te winnen. Aan de hand van stevige oefeningen leert u omgaan met lastige vragen en drogredenen. Voortaan laat u zich minder snel overbluffen en stuurt u laconiek en met passende humor het gesprek weer terug naar de inhoud en uw argumenten.

Deze cursus kan zowel los als aanvullend op de cursussen ‘Drogredenen en retoriek’ en ‘Debattechnieken voor juristen’ gevolgd worden.

Di 28 nov 2017AmsterdamMr. Arthur Noordhuis
6 NOvA, 6 NMI€755,- excl. btw p.p.

Uitgelichte thema’s

Vergelijk en kies uw cursus uit het aanbod van onder andere:

Onze nieuwsbrief

Cursusaanbod op maat, handig en overzichtelijk in uw mailbox!

©2017 Kies Uw Cursus B.V. Privacy & Cookiebeleid Gebruiksvoorwaarden