Vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder

Bedrijfsgegevens


Kies uw Cursus B.V.
info@kiesuwcursus.nl
030-30 35 555


 

Neem gemakkelijk contact met ons op!

Heeft u een vraag over het cursusaanbod of komt u er niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een bericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op..

Help / FAQ

Hoe meld ik mij aan voor een cursus?

Via de zoekmachine op de homepage kunt u zoeken naar cursussen. Zoek bijvoorbeeld op: vakgebied, onderwerp, plaatsnaam, punten, cursusaanbieder of spreker. Hierna ziet u een overzicht van cursussen dat aansluit op uw zoekopdracht. Vergelijk en kies de cursus die het beste aansluit bij uw wensen en klik op de groene knop aanmelden.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een geschikte cursus, training of opleiding? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via: info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555

Moet ik extra betalen voor mijn aanmelding via Kiesuwcursus?

Nee, u betaalt nooit extra voor uw aanmelding via Kiesuwcursus, voor u als cursist zijn onze diensten geheel kosteloos. Wij hanteren nooit een andere prijs dan de cursusaanbieder zelf, u krijgt dus gegarandeerd de laagste prijs.

Hoe weet ik of mijn aanmelding via Kiesuwcursus goed is verwerkt?

Zodra u zich heeft aangemeld voor een cursus ontvangt u een bevestigingsmail van Kiesuwcursus. Vervolgens neemt de betreffende cursusaanbieder contact met u op om uw aanmelding te bevestigen en u de benodigde cursusinformatie toe te sturen. Mochten berichten van Kiesuwcursus of de cursusaanbieder uitblijven, neem dan contact met ons op via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Wat is het voordeel van het abonneren op de nieuwsbrief van Kiesuwcursus?

De nieuwsbrief van Kiesuwcursus voorziet abonnees met cursusaanbod op maat. Wij tonen een overzicht van het cursusaanbod in uw interessegebied, waardoor u eenvoudig cursussen kunt vergelijken en direct een cursus kan uitkiezen die bij uw wensen aansluit. Ontvangt u ook dagelijks meerdere nieuwsbrieven van verschillende cursusaanbieders? U kunt zich afmelden voor deze nieuwsbrieven; wij bundelen alle cursussen in één overzichtelijke nieuwsbrief.

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe zeg ik dit op?

Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken. Uiteraard kunt u uw afmelding of wijziging van interessegebied ook direct aan ons doorgeven via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555.

Hoe kan ik mijn cursusaanmelding annuleren?

Afmelden voor een cursus doet u direct bij de cursusaanbieder. Hiervoor hoeft u geen contact met Kiesuwcursus op te nemen. Bij annulering gelden de algemene voorwaarden van de betreffende cursusaanbieder.

Waarom hoef ik geen profiel aan te maken op Kiesuwcursus?

Wij werken niet met gebruikersprofielen omdat we alles graag laagdrempelig houden. U meldt zich aan voor een cursus en ontvangt de aanmeldbevestiging direct in uw mailbox, meer is niet nodig. Geen overbodige profielen met nieuwe wachtwoorden om te onthouden, slechts simpel en snel aanmelden.

Ik heb inhoudelijke vragen over de cursus, kan ik die aan Kiesuwcursus stellen?

Deze vragen kunt u het beste stellen aan de betreffende cursusaanbieder, zij kunnen al uw inhoudelijke vragen beantwoorden.

 
© 2018 Kies Uw Cursus B.V. Privacy & Cookiebeleid Gebruiksvoorwaarden