Het complete cursusaanbod op één onafhankelijke website

Kies hier uw HR, HRM of P&O cursus
Elke dag nieuw aanbod Alles op 1 plek verzameld Grote selectie aanbieders Speciaal voor hoogopgeleiden

Onze cursus tips voor vandaag:

Actualiteiten Flexibele Arbeidsrelaties

Vr 16 mrt 2018Utrechtmr. Ellen de Groot
mr. Diana de Wolff
5 NOvA€595,- excl. btw p.p.

(Contr)actueel arbeidsrecht

De actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht, mede door de Wet Werk & Zekerheid staan op deze dag centraal. Deze dag behandelt voor de praktijk zeer belangrijke onderwerpen, zoals de ervaringen met de nieuwe grenzen aan flexibele contracten en de ontduikingsconstructies, de werking tussen de cao, personeelsreglement en arbeidscontract, het gebruik van specifieke bedingen in arbeidsovereenkomsten en het zo effectief mogelijk toepassen van de vaststellingsovereenkomst. Tijdens deze dag verwerken we bovendien de belangrijke recente ontwikkelingen in de wetgeving en rechtspraak. Aan de hand van specialistische vraagstukken worden oplossingen ervaren.

Vr 1 jun 2018Amersfoortdhr. mr. U. Hoogland
€345,- excl. btw p.p.

Casemanagement bij verzuim en re-integratie (2-daagse cursus)

Ziekteverzuim is vervelend en kostbaar. Naast de puur financiële kosten leidt ziekteverzuim tot een hogere werkdruk bij de collega's, administratieve rompslomp en wellicht tot negatieve consequenties bij je klanten. Daarbij geeft de huidige wet- en regelgeving strikte richtlijnen aan om het verzuim in je organisatie te analyseren, aan te pakken en te voorkomen.

In deze praktische training Casemanagement bij verzuim en re-integratie krijg je een selectie van de voor je functie relevante wet- en regelgeving aangereikt. Dit wordt vertaald naar je alledaagse praktijk. Daarnaast oefen je intensief de benodigde gesprekstechnieken. Na afloop ben je in staat om professioneel jouw deel van de begeleiding en re-integratie voor je rekening te nemen!

Vr 2 nov 2018Den Haag€795,- excl. btw p.p.

Uitgelichte thema’s

Vergelijk en kies uw cursus uit het aanbod van onder andere:

Onze nieuwsbrief

Cursusaanbod op maat, handig en overzichtelijk in uw mailbox!

© 2018 Kies Uw Cursus B.V. Privacy & Cookiebeleid Gebruiksvoorwaarden