Het complete cursusaanbod op één onafhankelijke website

Kies hier direct uw cursus mediation
Elke dag nieuw aanbod Alles op 1 plek verzameld Grote selectie aanbieders Speciaal voor hoogopgeleiden

Onze cursus tips voor vandaag:

Time-en focusmanagement (e-learning)

Niet harder maar slimmer werken: 85 praktijktips

De vaardigheid om je werk en tijd effectief te organiseren is tegenwoordig onmisbaar. Wereldwijd behoort planning en organisatie dan ook tot de top vijf van meest gevraagde soft skills. Een slechte organisatie doet afbreuk aan de kwaliteit van je werk en kan chronische stress of andere gezondheidsklachten veroorzaken. In deze cursus leer je hoe jij jouw werk efficiënt kunt organiseren en hoe je je kunt wapenen tegen chronisch tijdgebrek, gebrek aan focus, continue interrupties en een overvolle inbox. De vele tips zijn eenvoudig toepasbaar en kunnen meteen geoefend worden in de dagelijkse praktijk. Aan het einde van de cursus kun je de belangrijkste informatie en tips downloaden en printen.

Ma 31 dec 20183 KNB, 3 NOvA€195,- excl. btw p.p.

Richard Birke Negotiation Series (e-learning)

Komt u regelmatig in aanraking met onderhandelingssituaties en wilt u met meer zelfvertrouwen succesvoller onderhandelen? Dan is deze e-learning Onderhandelen een echte aanrader! Met de Richard Birke Negotiation Series komt u voortaan beslagen ten ijs en verbetert u uw onderhandelingsresultaten.

Di 1 jan 20198 opleidingspunten€500,- excl. btw p.p.

Specialisatie opleiding Arbeidsmediator (4 dagen)

Het arbeidsrecht is ingrijpend veranderd! Per 1 januari en 1 juli 2015 zijn vergaande veranderingen doorgevoerd in het Nederlandse arbeidsrecht. De “Kantonrechtersformule” voor ontslagvergoedingen is vervangen door een (veel lagere) transitievergoeding. Naar verwachting zullen kantonrechters minder snel tot ontbinding over gaan en zullen hogere eisen worden gesteld aan dossieropbouw. De verwachting is, dat deze veranderingen er toe zullen leiden dat er in arbeidskwesties vaker beroep zal worden gedaan op mediators. De vaak grote belangen die voor werknemers en organisaties op het spel staan, vragen om een goede toerusting van mediators in arbeidszaken.

Wo 14 mrt 2018Haarlemmr. Corine de Jong
mr. Eveline Buyink
mr. Lenka Hora Adema
24 MfN€2075,- excl. btw p.p.

Uitgelichte thema’s

Vergelijk en kies uw cursus uit het aanbod van onder andere:

Onze nieuwsbrief

Cursusaanbod op maat, handig en overzichtelijk in uw mailbox!

© 2018 Kies Uw Cursus B.V. Privacy & Cookiebeleid Gebruiksvoorwaarden