Zoek, vergelijk en kies direct uw cursus

Kiesuwcursus: de cursusvergelijker voor hoogopgeleiden

Bekijk het aanbod

Kies uw cursus in 4 stappen

Stap 1

Vul in de zoekbalk uw vakgebied, stad, onderwerp, spreker of een andere voorkeur in.

Stap 2

Bekijk het overzicht dat verschijnt op basis van de door u opgegeven zoekcriteria. Deze filters kunt u altijd weer eenvoudig aanpassen.

Stap 3

Cursus gevonden? Schrijf u direct in via de knop ‘aanmelden’. Binnen een paar seconden ontvangt u een aanmeldbevestiging.

Stap 4

De desbetreffende cursusaanbieder neemt zo snel mogelijk contact met u op met verdere informatie over uw aanmelding en de cursus.

Wat krijg je van ons?

Wat krijgt u van ons?

Elke dag nieuw aanbod

Ons aanbod aan cursussen, trainingen en opleidingen is altijd up-to-date. Zodra er nieuwe cursussen zijn, vindt u ze op Kiesuwcursus.

Alles op 1 plek verzameld

Overzichtelijk en snel het cursusaanbod scannen op één site. Wij bieden u het overzicht.

Grote selectie aanbieders

Op Kiesuwcursus kunt u eenvoudig het cursusaanbod van een groot aantal opleiders vergelijken. Cursus gevonden? Schrijf u dan direct in! De aanbieder neemt contact met u op.

Speciaal voor hoogopgeleiden

Op Kiesuwcursus vindt u een praktisch overzicht van cursussen, opleidingen, trainingen en leergangen op post-hbo en postacademisch niveau.

Klantenservice

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een passende cursus, extra vragen of wilt u nog meer weten over ons? Wij helpen u uiteraard graag! Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen.

Bel kies uw cursus

Help / FAQ

Bekijk hier een overzicht van de meest voorkomende vragen. Staat u vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Help / FAQ

Hoe meld ik mij aan voor een cursus?

Via de zoekmachine op de homepage kunt u zoeken naar cursussen. Zoek bijvoorbeeld op: vakgebied, onderwerp, plaatsnaam, punten, cursusaanbieder of spreker. Hierna ziet u een overzicht van cursussen dat aansluit op uw zoekopdracht. Vergelijk en kies de cursus die het beste aansluit bij uw wensen en klik op de groene knop aanmelden.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een geschikte cursus, training of opleiding? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via: info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555

Moet ik extra betalen voor mijn aanmelding via Kiesuwcursus?

Nee, u betaalt nooit extra voor uw aanmelding via Kiesuwcursus, voor u als cursist zijn onze diensten geheel kosteloos. Wij hanteren nooit een andere prijs dan de cursusaanbieder zelf, u krijgt dus gegarandeerd de laagste prijs.

Hoe weet ik of mijn aanmelding via Kiesuwcursus goed is verwerkt?

Zodra u zich heeft aangemeld voor een cursus ontvangt u een bevestigingsmail van Kiesuwcursus. Vervolgens neemt de betreffende cursusaanbieder contact met u op om uw aanmelding te bevestigen en u de benodigde cursusinformatie toe te sturen. Mochten berichten van Kiesuwcursus of de cursusaanbieder uitblijven, neem dan contact met ons op via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Wat is het voordeel van het abonneren op de nieuwsbrief van Kiesuwcursus?

De nieuwsbrief van Kiesuwcursus voorziet abonnees met cursusaanbod op maat. Wij tonen een overzicht van het cursusaanbod in uw interessegebied, waardoor u eenvoudig cursussen kunt vergelijken en direct een cursus kan uitkiezen die bij uw wensen aansluit. Ontvangt u ook dagelijks meerdere nieuwsbrieven van verschillende cursusaanbieders? U kunt zich afmelden voor deze nieuwsbrieven; wij bundelen alle cursussen in één overzichtelijke nieuwsbrief.

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe zeg ik dit op?

Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken. Uiteraard kunt u uw afmelding of wijziging van interessegebied ook direct aan ons doorgeven via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555.

Hoe kan ik mijn cursusaanmelding annuleren?

Afmelden voor een cursus doet u direct bij de cursusaanbieder. Hiervoor hoeft u geen contact met Kiesuwcursus op te nemen. Bij annulering gelden de algemene voorwaarden van de betreffende cursusaanbieder.

Waarom hoef ik geen profiel aan te maken op Kiesuwcursus?

Wij werken niet met gebruikersprofielen omdat we alles graag laagdrempelig houden. U meldt zich aan voor een cursus en ontvangt de aanmeldbevestiging direct in uw mailbox, meer is niet nodig. Geen overbodige profielen met nieuwe wachtwoorden om te onthouden, slechts simpel en snel aanmelden.

Ik heb inhoudelijke vragen over de cursus, kan ik die aan Kiesuwcursus stellen?

Deze vragen kunt u het beste stellen aan de betreffende cursusaanbieder, zij kunnen al uw inhoudelijke vragen beantwoorden.

© 2018 Kies Uw Cursus B.V. Privacy & Cookiebeleid Gebruiksvoorwaarden