Terug naar vorige pagina

 

Privacy en Cookies

Bedrijfsgegevens


Kies uw Cursus B.V.
info@kiesuwcursus.nl
030-30 35 555


 

 

Kiesuwcursus is een website van Kiesuwcursus B.V. (hierna Kiesuwcursus). Wij doen er alles aan om de gegevens op onze website zo accuraat mogelijk te presenteren. Hiervoor zijn wij wel afhankelijk van de aangeleverde content door de cursusaanbieders. De verantwoordelijkheid van de verwerking van de persoonsgegevens rust bij Kiesuwcursus. Via info@kiesuwcursus.nl kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dit Privacybeleid geldt voor alle gebruikers van de website en diensten van Kiesuwcursus. Als u niet akkoord gaat met dit privacybeleid dan moet u het gebruik van onze diensten stoppen.

 

Verwerking van uw gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden door Kiesuwcursus verwerkt, beveiligd opgeslagen en doorgestuurd naar de betreffende cursusaanbieder. Via deze weg kan Kiesuwcursus de overeenkomst tussen u en de aanbieder van de cursus verwerken. U kunt ons altijd vragen om uw gegevens te wijzigen of verwijderen, neem dan contact met ons op via info@kiesuwcursus.nl. Uw persoonsgegevens worden met derden gedeeld wanneer dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening, wanneer dit wettelijk verplicht is en voor marketingdoeleinden. Indien u wenst dat wij uw persoonsgegevens niet voor marketingdoeleinden gebruiken dan kunt uw dit melden via info@kiesuwcursus.nl.

Kiesuwcursus houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving en voldoet aan de meldingsverplichting conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Kiesuwcursus heeft melding gemaakt van de verwerking van persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze melding is opgenomen onder meldingsnummer m1629871.

Kiesuwcursus bewaart uw persoonsgegevens zolang dat nodig is om bovenstaande doeleinden te dienen.

Wij kunnen de bevoegde autoriteiten persoonsgegevens verschaffen in het geval van misbruik of fraude.

Aanmeldprocedure

Als u zich inschrijft voor een cursus via Kiesuwcursus geeft u uw persoonsgegevens op via het aanmeldformulier. Deze gegevens worden bewaard in onze beveiligde database, tezamen met de rechtsgebieden van uw voorkeur, zodat wij u in de toekomst direct de voor u relevante cursussen kunnen tonen. Kiesuwcursus werkt echter niet met accounts, u ontvangt dus geen gebruikersnaam en wachtwoord. Wel ontvangt u na de aanmelding een bevestigingsmail met daarin de benodigde informatie. Alle informatie die u aan Kiesuwcursus verstrekt wordt opgeslagen in een beveiligde omgeving die uitsluitend toegankelijk is voor Kiesuwcursus. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen waarmee alle persoonlijke informatie die u opgeeft tijdens de aanmeldprocedure op onze website wordt afgeschermd. Mocht u nog vragen hebben over de verwerking van persoonsgegevens tijdens de aanmeldprocedure, dan kunt u contact met ons opnemen via info@kiesuwcursus.nl.

E-mail

Als u zich opgeeft voor de nieuwsbrief, een vraag stelt via het contactformulier of ons per e-mail benaderd, worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang dit nodig is.

Bezoekersgegevens

De algemene bezoekers- en klikgegevens van de website van Kiesuwcursus worden bijgehouden. Zo registreren wij het IP-adres van uw computer ten behoeve van analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Door deze gegevens kunnen we de gebruiksvriendelijkheid van de website blijven optimaliseren.

Gebruik van cookies

Kiesuwcursus maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen als u de website van Kiesuwcursus bezoekt. Wij vragen altijd uw toestemming voor het gebruik van cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden door ons uitsluitend gebruikt om het gebruik van onze website voor u prettiger en gemakkelijker te maken. Een cookie kan geen virussen bevatten.
U bepaalt zelf of u de cookies (gedeeltelijk) toestaat of weigert. U kunt de cookies ook altijd uitzetten. Dit regelt u in de instellingen van uw browser. Onder het “help”-menu van uw browser kunt u altijd nagaan hoe u uw cookievoorkeuren instelt. Als u dit heeft ingesteld gelden deze cookievoorkeuren slechts voor de computer waarop deze handeling is uitgevoerd. Mocht u nog van andere computers/tablets/mobiele telefoons gebruik maken dan dient u de cookievoorkeuren per apparaat handmatig in te stellen.
Houdt er wel rekening mee dat wanneer u cookies weigert of slechts gedeeltelijk toestaat dat sommige functies of diensten van Kiesuwcursus niet of minder optimaal werken.

Openbaarmaking aan anderen door wijziging van zeggenschap of verkoop van Kiesuwcursus B.V.

In het geval van verkoop of wijziging van zeggenschap – of ter voorbereiding hiervan – van Kiesuwcursus B.V. kan het voorkomen dat wij uw persoonlijke gegevens openbaar maken aan derden. Alle derden waaraan Kiesuwcursus B.V. de bedrijfsmiddelen overdraagt of verkoopt, hebben het recht om gebruik te blijven maken van de persoonlijke en andere door u verstrekte gegevens zoals uiteengezet in dit Privacybeleid.

Websites van derden

Dit Privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden waar u door middel van links via de website van Kiesuwcursus terecht kunt komen. Wij adviseren u om eerst het Privacybeleid van de betreffende site door te nemen voordat u er gebruik van maakt.

Wijziging Privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacybeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig kennis te nemen van het Privacybeleid, zodat u op de hoogte bent van mogelijke wijzigingen.

Help / FAQ

Hoe meld ik mij aan voor een cursus?

Via de zoekmachine op de homepage kunt u zoeken naar cursussen. Zoek bijvoorbeeld op: vakgebied, onderwerp, plaatsnaam, punten, cursusaanbieder of spreker. Hierna ziet u een overzicht van cursussen dat aansluit op uw zoekopdracht. Vergelijk en kies de cursus die het beste aansluit bij uw wensen en klik op de groene knop aanmelden.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een geschikte cursus, training of opleiding? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via: info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555

Moet ik extra betalen voor mijn aanmelding via Kiesuwcursus?

Nee, u betaalt nooit extra voor uw aanmelding via Kiesuwcursus, voor u als cursist zijn onze diensten geheel kosteloos. Wij hanteren nooit een andere prijs dan de cursusaanbieder zelf, u krijgt dus gegarandeerd de laagste prijs.

Hoe weet ik of mijn aanmelding via Kiesuwcursus goed is verwerkt?

Zodra u zich heeft aangemeld voor een cursus ontvangt u een bevestigingsmail van Kiesuwcursus. Vervolgens neemt de betreffende cursusaanbieder contact met u op om uw aanmelding te bevestigen en u de benodigde cursusinformatie toe te sturen. Mochten berichten van Kiesuwcursus of de cursusaanbieder uitblijven, neem dan contact met ons op via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Wat is het voordeel van het abonneren op de nieuwsbrief van Kiesuwcursus?

De nieuwsbrief van Kiesuwcursus voorziet abonnees met cursusaanbod op maat. Wij tonen een overzicht van het cursusaanbod in uw interessegebied, waardoor u eenvoudig cursussen kunt vergelijken en direct een cursus kan uitkiezen die bij uw wensen aansluit. Ontvangt u ook dagelijks meerdere nieuwsbrieven van verschillende cursusaanbieders? U kunt zich afmelden voor deze nieuwsbrieven; wij bundelen alle cursussen in één overzichtelijke nieuwsbrief.

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe zeg ik dit op?

Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken. Uiteraard kunt u uw afmelding of wijziging van interessegebied ook direct aan ons doorgeven via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555.

Hoe kan ik mijn cursusaanmelding annuleren?

Afmelden voor een cursus doet u direct bij de cursusaanbieder. Hiervoor hoeft u geen contact met Kiesuwcursus op te nemen. Bij annulering gelden de algemene voorwaarden van de betreffende cursusaanbieder.

Waarom hoef ik geen profiel aan te maken op Kiesuwcursus?

Wij werken niet met gebruikersprofielen omdat we alles graag laagdrempelig houden. U meldt zich aan voor een cursus en ontvangt de aanmeldbevestiging direct in uw mailbox, meer is niet nodig. Geen overbodige profielen met nieuwe wachtwoorden om te onthouden, slechts simpel en snel aanmelden.

Ik heb inhoudelijke vragen over de cursus, kan ik die aan Kiesuwcursus stellen?

Deze vragen kunt u het beste stellen aan de betreffende cursusaanbieder, zij kunnen al uw inhoudelijke vragen beantwoorden.

 
©2017 Kies Uw Cursus B.V. Privacy & Cookiebeleid Gebruiksvoorwaarden