Gebruiksvoorwaarden

Bedrijfsgegevens


Kies uw Cursus B.V.
info@kiesuwcursus.nl
030-30 35 555


 

De onderstaande voorwaarden gelden voor het gebruik van de diensten van Kiesuwcursus. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze voorwaarden. De gegevens op deze website dienen als algemene informatie en kunnen zonder nadere aankondiging worden gewijzigd.

 

Kiesuwcursus streeft naar een zo volledige mogelijke weergave van het cursusaanbod maar is altijd afhankelijk van de aangeleverde informatie van de cursusaanbieder. Daarom stelt Kiesuwcursus zich niet aansprakelijk voor de inhoud die de aanbieders opgeven over hun cursussen. Deze verantwoordelijkheid rust bij de cursusaanbieders zelf.  Aan de geboden informatie worden geen rechten ontleent.

Wanneer u zich heeft aangemeld voor een cursus via Kiesuwcursus, neemt de betreffende cursusaanbieder contact met u op. Nadat de bevestigingsmail van Kiesuwcursus is verstuurd onttrekt Kiesuwcursus zich van de overeenkomst tussen u en de cursusaanbieder. Zodra u zich heeft aangemeld voor een cursus via Kiesuwcursus gelden de algemene voorwaarden van de betreffende cursusaanbieder. De factuur en benodigde cursusinformatie ontvangt u van de cursusaanbieder, hier is Kiesuwcursus niet verantwoordelijk voor. Om dit mogelijk te maken is Kiesuwcursus gerechtigd om de door u opgegeven contactinformatie te delen met de cursusaanbieder in kwestie. Eventuele vragen over de cursus dient u dan ook te richten aan de cursusaanbieder, dit valt niet onder de aangeboden diensten van Kiesuwcursus.

De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies. Het gebruiken van de geboden informatie zonder verificatie of nader advies valt onder uw eigen risico. Gebruikers van deze site mogen de informatie niet vermenigvuldigen of verspreiden zonder expliciete, schriftelijke toestemming van Kiesuwcursus.

Indien u via deze website een pagina raadpleegt van derden, stelt Kiesuwcursus zich op geen manier aansprakelijk voor de inhoud of informatie op deze sites. Deze content valt namelijk onder het beheer en de verantwoordelijkheid van de derde partij.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kiesuwcursus
info@kiesuwcursus.nl
06-82101888

Help / FAQ

Hoe meld ik mij aan voor een cursus?

Via de zoekmachine op de homepage kunt u zoeken naar cursussen. Zoek bijvoorbeeld op: vakgebied, onderwerp, plaatsnaam, punten, cursusaanbieder of spreker. Hierna ziet u een overzicht van cursussen dat aansluit op uw zoekopdracht. Vergelijk en kies de cursus die het beste aansluit bij uw wensen en klik op de groene knop aanmelden.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een geschikte cursus, training of opleiding? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via: info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555

Moet ik extra betalen voor mijn aanmelding via Kiesuwcursus?

Nee, u betaalt nooit extra voor uw aanmelding via Kiesuwcursus, voor u als cursist zijn onze diensten geheel kosteloos. Wij hanteren nooit een andere prijs dan de cursusaanbieder zelf, u krijgt dus gegarandeerd de laagste prijs.

Hoe weet ik of mijn aanmelding via Kiesuwcursus goed is verwerkt?

Zodra u zich heeft aangemeld voor een cursus ontvangt u een bevestigingsmail van Kiesuwcursus. Vervolgens neemt de betreffende cursusaanbieder contact met u op om uw aanmelding te bevestigen en u de benodigde cursusinformatie toe te sturen. Mochten berichten van Kiesuwcursus of de cursusaanbieder uitblijven, neem dan contact met ons op via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Wat is het voordeel van het abonneren op de nieuwsbrief van Kiesuwcursus?

De nieuwsbrief van Kiesuwcursus voorziet abonnees met cursusaanbod op maat. Wij tonen een overzicht van het cursusaanbod in uw interessegebied, waardoor u eenvoudig cursussen kunt vergelijken en direct een cursus kan uitkiezen die bij uw wensen aansluit. Ontvangt u ook dagelijks meerdere nieuwsbrieven van verschillende cursusaanbieders? U kunt zich afmelden voor deze nieuwsbrieven; wij bundelen alle cursussen in één overzichtelijke nieuwsbrief.

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe zeg ik dit op?

Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken. Uiteraard kunt u uw afmelding of wijziging van interessegebied ook direct aan ons doorgeven via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555.

Hoe kan ik mijn cursusaanmelding annuleren?

Afmelden voor een cursus doet u direct bij de cursusaanbieder. Hiervoor hoeft u geen contact met Kiesuwcursus op te nemen. Bij annulering gelden de algemene voorwaarden van de betreffende cursusaanbieder.

Waarom hoef ik geen profiel aan te maken op Kiesuwcursus?

Wij werken niet met gebruikersprofielen omdat we alles graag laagdrempelig houden. U meldt zich aan voor een cursus en ontvangt de aanmeldbevestiging direct in uw mailbox, meer is niet nodig. Geen overbodige profielen met nieuwe wachtwoorden om te onthouden, slechts simpel en snel aanmelden.

Ik heb inhoudelijke vragen over de cursus, kan ik die aan Kiesuwcursus stellen?

Deze vragen kunt u het beste stellen aan de betreffende cursusaanbieder, zij kunnen al uw inhoudelijke vragen beantwoorden.

 
© 2018 Kies Uw Cursus B.V. Privacy & Cookiebeleid Gebruiksvoorwaarden